.

.

Тераплекс терапија со егзема - Навлажнувачки заштитник на кожата со природна колоидна овесна каша, некомедогени и хипоалергичен, без мирис - Национална асоцијациј?

Тераплекс терапија со егзема - Навлажнувачки заштитник на кожата со природна колоидна овесна каша, некомедогени и хипоалергичен,

DEN 1.00

Износ
Залиха

Информации за производот : Тераплекс егзема терапија е и збогатена, навлажнувачка формула која помага во олеснување на сувата кожа, оставајќи ја да се чувствува мазно и хидрирано. Чувствителна кожа : Нашиот навлажнувачки заштитник на кожата е збогатен со природна колоидна овесна каша за да помогне да се донесе трајна влага со часови, без додадена иритација. Докажани резултати - привремено ја штити и олеснува мала иритација на кожата додека се навлажнува. Специјално направени за лекување на осип на егзема без никакви антибиотици. Додадени придобивки : Хипоалергичен, некомедогени, без парабени, глутен, конзерванси, мириси или ланолин. Не тестирани на животни. За Тераплекс : Линијата на нега на кожата на Тераплекс продира длабоко во пукнатините и пукнатините на кожата, со трајна бариера за микро-заштита што обезбедува влага каде што е најпотребно без вообичаеното мрсно чувство. Успешен како дневен навлажнувач или за хронични состојби како егзема, псоријаза и други тешки состојби на сува кожа, дерматолозите ги користат и препорачуваат Тераплекс на своите пациенти повеќе од 20 години. Информации за производот : Тераплекс егзема терапија е и збогатена, навлажнувачка формула која помага во олеснување на сувата кожа, оставајќи ја да се чувствува мазно и хидрирано. Чувствителна кожа : Нашиот навлажнувачки заштитник на кожата е збогатен со природна колоидна овесна каша за да помогне да се донесе трајна влага со часови, без додадена иритација. Докажани резултати - привремено ја штити и олеснува мала иритација на кожата додека се навлажнува. Специјално направени за лекување на осип на егзема без никакви антибиотици. Додадени придобивки : Хипоалергичен, некомедогени, без парабени, глутен, конзерванси, мириси или ланолин. Не тестирани на животни. За Тераплекс : Линијата на нега на кожата на Тераплекс продира длабоко во пукнатините и пукнатините на кожата, со трајна бариера за микро-заштита што обезбедува влага каде што е најпотребно без вообичаеното мрсно чувство. Успешен како дневен навлажнувач или за хронични состојби како егзема, псоријаза и други тешки состојби на сува кожа, дерматолозите ги користат и препорачуваат Тераплекс на своите пациенти повеќе од 20 години.

Карактеристики

Производи во категоријата