.

.

Заби на Sprkt-48, 8 милиони терен, широк 30 метри

Заби на Sprkt-48, 8 милиони терен, широк 30 метри

DEN 3.33

Износ
Залиха

Цена за : секоја. Цена за : секоја. 'Sprocket, број на жлебови 48, грмушка од типот, потребно е за грмушка, потребно е диа. 122,23 мм, надвор од Дија. 120,85 мм, прирабница Дија. 131,1 мм, ширина 39,6 мм, терен 8 мм, материјал од леано железо “.

Карактеристики

Производи во категоријата