.

.

Фет Филтер-Хепа Вакуум Филтер За Воздух Компатибилен Со Електролукс Гардијан ЛУКС Аерус Еп 8000 9000 C134A C134B C134C C134D C134E C134F C154A C154B C154C C154D. Споредете Со Делот # 47404-Пакет од 2

Фет Филтер-Хепа Вакуум Филтер За Воздух Компатибилен Со Електролукс Гардијан ЛУКС Аерус Еп 8000 9000 C134A C134B C134C C134D

DEN 2.33

Износ
Залиха

Хепа Вакуум Филтер За Воздух Компатибилен Со Електролукс Гардијан ЛУКС Аерус Еп 8000 9000 C134 A C134 B C134 C C134 D C134 E C134 F C154 A C154 B C154 C C154 D.Содржи 2 Хепа Вакуум Филтер За Воздух. Компатибилен Со Electrolux Guardian LUX Aerus Еп 8000 9000 C134 A C134 B C134 C C134 D C134 E C134 F C154 A C154 B C154 C C154 D. хепа филтрите можат да отстранат големи и воздушни честички, вклучувајќи прашина, првут од домашни миленици, вообичаени загадувачи. Споредете со делот # 47404. ГАРАНТИРАНО ЗАДОВОЛСТВО ИЛИ ВАШИТЕ ПАРИ НАЗАД. Ние направивме целосна обврска да ве направиме среќни со вашето купување. Но, во редок случај АКО не сте "СРЕЌНИ СО 5 ЅВЕЗДИ", едноставно кажете ни и уживајте во 100% враќање на готовина. Без прашања! Нема фино печатење!. Хепа Вакуум Филтер За Воздух Компатибилен Со Електролукс Гардијан ЛУКС Аерус Еп 8000 9000 C134 A C134 B C134 C C134 D C134 E C134 F C154 A C154 B C154 C C154 D.Содржи 2 Хепа Вакуум Филтер За Воздух. Компатибилен со следниве производи На Електролукс : Гардијан ЛУКС Аерус Еп 8000 9000 C134 A C134 B C134 C C134 D C134 E C134 F C154 A C154 B C154 C C154 D. хепа филтрите можат да отстранат големи и воздушни честички, вклучувајќи прашина, првут од домашни миленици, вообичаени загадувачи. Споредете со делот # 47404. ГАРАНТИРАНО ЗАДОВОЛСТВО ИЛИ ВАШИТЕ ПАРИ НАЗАД. Ние направивме целосна обврска да ве направиме среќни со вашето купување. Но, во редок случај АКО не сте "СРЕЌНИ СО 5 ЅВЕЗДИ", едноставно кажете ни и уживајте во 100% враќање на готовина. Без прашања! Нема фино печатење! Ова НЕ Е Електролукс На frigidaire Pureadage oem производ. Имињата и логоата на брендот се регистрирани трговски марки на нивните соодветни сопственици. Секоја употреба на имињата на брендовите или ознаката на моделот за овој производ е направена исклучиво за целите на демонстрација на компатибилност.

Карактеристики

Производи во категоријата