.

.

Целосна живописна невидлива сјајна HD заштитник на екранот, компатибилен со Dell Monitor 27 P2720DC [Пакет од 2]

Целосна живописна невидлива сјајна HD заштитник на екранот, компатибилен со Dell Monitor 27 P2720DC [Пакет од 2]

DEN 927.20

Износ
Залиха

Ултра-тенок сјајно заштитен филм на екранот дизајниран специјално за Dell Monitor 27 P2720 DC. Кристално чиста оптичка јасност цврсто се придржува и со леснотија на рамната површина на екранот без заробени џебови на воздухот. Го штити екранот Dell Monitor 27 p2720 DC од гребнатини, измет, нечистотија и варовник. Практично невидливо кога се применува не се меша во чувствителноста на допир на екранот, ниту ја намалува јасноста. Пакетот вклучува : 2 x Dell Monitor 27 P2720 DC заштитници на екранот и комплет за примена. Ултра-тенок сјајно заштитен филм на екранот дизајниран специјално за Dell Monitor 27 P2720 DC. Кристално чиста оптичка јасност цврсто се придржува и со леснотија на рамната површина на екранот без заробени џебови на воздухот. Го штити екранот Dell Monitor 27 p2720 DC од гребнатини, измет, нечистотија и варовник. Практично невидливо кога се применува не се меша во чувствителноста на допир на екранот, ниту ја намалува јасноста. Пакетот вклучува : 2 x Dell Monitor 27 P2720 DC заштитници на екранот и комплет за примена. Celicious Vivid за Dell Monitor 27 P2720 DC е заштитник на екранот базиран на премиум филм, дизајниран да се спротивстави на гребнатини, измами и маснотии на екранот. Со својот напреден силиконски лепило за поддршка на транспарентниот заштитник цврсто се придржува на површината на екранот без заробени џебови на воздухот. Филмот на екранот има сјајна површина и штити од неизбежни гребнатини до екранот. Пакетот вклучува 2 заштитници на екранот за Dell Monitor 27 P2720 DC и комплет за апликација.

Карактеристики

Производи во категоријата