.

.

Automarine 12V 220V светло прекинувач 4pin Rocker Switch Onf-Off 1pcs

Automarine 12V 220V светло прекинувач 4pin Rocker Switch Onf-Off 1pcs

DEN 0.67

Износ
Залиха

Индустриски прекинувачи. 【Погледнете ја втората слика за варијантата за детални параметри】. 【Погледнете ја втората слика за варијантата за детални параметри】. Индустриски Switch Etesautomarine 12 V 220 V светло прекинувач 4pin Rocker Switch Onf-Off 1pcs.

Карактеристики

Производи во категоријата