.

.

Norstar T7208 Телефонски јаглен

Norstar T7208 Телефонски јаглен

DEN 0.67

Износ
Залиха

Поддржува до 6 реда и 8 копчиња за програмабилна меморија со индикатор за ЛЦД. Наклон-дисплеј со интегриран индикатор за чекање за визуелен прстен/порака. 1 линија, 16-карактер LCD прозорец. Голема подлога за бирање, операција без раце, вграден приклучок за слушалки. Комерцијален телефон кој не е компатибилен за домашна употреба и ќе работи само со канцеларискиот систем Nortel PBX. Поддржува до 6 реда и 8 копчиња за програмабилна меморија со индикатор за ЛЦД. Наклон-дисплеј со интегриран индикатор за чекање за визуелен прстен/порака. 1 линија, 16-карактер LCD прозорец. Голема подлога за бирање, операција без раце, вграден приклучок за слушалки. Комерцијален телефон кој не е компатибилен за домашна употреба и ќе работи само со канцеларискиот систем Nortel PBX. Овој пред-сопственост или реновиран производ е професионално прегледан и тестиран за да работи и да изгледа како ново. Како производот станува дел од обновениот, вашата дестинација за пред-сопственост, реновирани производи : клиент купува нов производ и го враќа или го тргува за понов или различен модел. Тој производ е прегледан и тестиран за да работи и да изгледа како нов од -квалифицирани добавувачи. Потоа, производот се продава како обновен производ на. Ако не се задоволни од набавката, обновените производи имаат право на замена или поврат според обновената гаранција.

Карактеристики

Производи во категоријата