.

.

Bolt Base 6mm A2 Не'рѓосувачки челик Пози тав -глава машина за завртки Пози Позидрив завртка DIN 7985 M6 x 30 - 2

Bolt Base 6mm A2 Не'рѓосувачки челик Пози тав -глава машина за завртки Пози Позидрив завртка DIN 7985 M6 x 30 - 2

DEN 44.96

Износ
Залиха

Не'рѓосувачки челик отпорен на корозија A2-70. Завртки на машината за глава Pozi Pan - DIN 7985. метричка нишка од 6мм, теренот M6 - 1,0мм. Должина - 30мм со исклучок на главата. Не е погоден за замена на сврзувачки елементи за затегнување. Не'рѓосувачки челик отпорен на корозија A2-70. Завртки на машината за глава Pozi Pan - DIN 7985. метричка нишка од 6мм, теренот M6 - 1,0мм. Должина - 30мм со исклучок на главата. Не е погоден за замена на сврзувачки елементи за затегнување. M6 x 30 завртки за машината за тава на Пози- DIN 7985, A2/70 не'рѓосувачки челик, навојна целосна должина, дијаметар на конец- 6мм, нишка- 1.0мм, должина- 30мм, дијаметар на главата- 12мм, висина на главата 4,6мм. Забележете дека должината на завртката ја исклучува главата.

Карактеристики

Производи во категоријата