.

.

Волтер Површински технологии Волтер мелница за мелење на Милвоки

Волтер Површински технологии Волтер мелница за мелење на Милвоки

DEN 0.67

Износ
Залиха

За пиперка, заварување, метална измислица, автомобилска количина, HVAC. Продадени индивидуално. За пиперка, заварување, метална измислица, автомобилска количина, HVAC. Продадени индивидуално. Зафатот на мелница е единствениот додаток за магнетна мелница што ја олеснува работата, побезбедна и поудобна. Магнет лесно се прицврстува на вашата мелница, дозволувајќи му да се држи до која било железна метална површина кога не е во употреба. Ова ќе помогне да се спречи оштетување на вашите алатки за напојување, како и на вашите абразиви со тоа што ќе го задржите на штета, сè додека остануваат лесно достапни. Нема повеќе тропање или испуштање на вашите алатки! Залепете ги со зафатот за мелница.

Карактеристики

Производи во категоријата