.

.

Гумен лист, оценка за економија на неопренови, ширина на гума 2 во, гума должина 36 во, гума дебелина 3/32 во, 50А, леплива поддршка

Гумен лист, оценка за економија на неопренови, ширина на гума 2 во, гума должина 36 во, гума дебелина 3/32 во, 50А, леплива

DEN 1.67

Износ
Залиха

Висок квалитет : Цврст гумен лист од економијата на неопренови. Тој е цврст црна и мазна од обете страни со одлична издржливост и јачина. Оваа економска гума опфаќа широк спектар на апликации. Висок квалитет : Цврст гумен лист од економијата на неопренови. Тој е цврст црна и мазна од обете страни со одлична издржливост и јачина. Оваа економска гума опфаќа широк спектар на апликации. Гумен лист, оценка на економија на неопренови, ширина на гума 2 во, гума должина 36 во, гумена дебелина 3/32 во, 50А, леплива поддршка.

Карактеристики

Производи во категоријата