.

.

Ewyous Tube Tube Enturante Enturantion Tube, Пумпа за гуми Брза инфлација Чак адаптер конектор за црева на цревата на цревата на гумата за проширување на цевката за проширување на вело

Ewyous Tube Tube Enturante Enturantion Tube, Пумпа за гуми Брза инфлација Чак адаптер конектор за црева на цревата на цревата

DEN 147.04

Износ
Залиха

Целиот метален воздух, преносен адаптер за надувување на гуми Чак, не е лесен за 'рѓа, издржлив, може да се користи долго време. Како да користите : 1.【Брза инфлација】 : Брзо поврзете ја и исклучете ја млазницата за гуми за да се осигурате дека притисокот на воздухот во гумата нема да протекува кога гумата е надуена и исклучена, одржувајќи правилен притисок на гумите, правејќи го возењето постабилен и побезбеден. Поврзете ја надворешната нишка со излезната млазница на пумпата за воздух 2. Лесно е да се работи и има широк спектар на апликации. Брзо поврзете ја и исклучете ја млазницата за гуми за да се осигурате дека притисокот на воздухот во гумата нема да протекува кога гумата е надуена и исклучена. 【Стандардна врска со конецот】 : Стандардна врска со фино конец на нас (5/16in x 32tpi), иста како и низата на сите стебла на стандардните вентили на автомобили во САД, компатибилни со внатрешната нишка на Twist - на воздухот Чак. Стандардна врска со фино конец на нас (5/16in x 32tpi), иста како и низата на сите стебла на стандардните автомобили во САД, компатибилни со внатрешната нишка на Twist - на воздухот Чак. 【Добра изведба на запечатување】 : Одличниот запечатување на воздухот Чак гарантира дека нема вознемирувачко истекување на воздухот. 【Издржлив материјал】 : цевката за продолжување на надувување на гумите усвојува цевка отпорна на надворешна плетенка отпорна на притисок, со отпорност на притисок до 300psi. Претворете го пресвртот на надувување на гумите - на воздухот Чак за да се заклучи - на воздухот Чак. 【Добра изведба на запечатување】 : Одличниот запечатување на воздухот Чак гарантира дека нема вознемирувачко истекување на воздухот. Брза врска уста, цврста структура, убава и сјајна, без дамки. Адаптерот за продолжување на вентилот за гуми Усвојувајте цевка за надувување на надворешна плетенка со висок притисок, со отпорност на притисок до 300psi. Може да се користи за надувување автомобили/мотоцикли/велосипеди со нас вентили за гуми. Одличното запечатување на воздухот Чак гарантира дека нема вознемирувачко истекување на воздухот. Брзо-поврзување чак, компактен структура, стабилна изведба.

Карактеристики

Item Type:
Tire Inflator Extension Tube 
Material:
Braided Fabric + Brass
Connection Thread:
0.305in x 32TPI (5/16in x32TPI)
Application:
Suitable for car/motorcycle/bicycle inflation with American tire valve.
How to Use:
1. Connect the external thread to the outlet nozzle of the air pump:
2. Connect the quick connect inflation chuck to the tire mouth:
Package List:
1 x Tire Inflator Hose Adapter:

Производи во категоријата