.

.

1954 година Вилсон Франкс Ферис Фајн Чикаго Вајт Сокс Фер Вајт Сокс

1954 година Вилсон Франкс Ферис Фајн Чикаго Вајт Сокс Фер Вајт Сокс

DEN 0.33

Износ
Залиха

Прикажаната слика е вистинското скенирање на картичката што ќе ја добиете. Мора да има за кој било обожавател на Ферис Фејн!. Одлично за секој колекционер на Чикаго Вајт Сокс. Ние сме #1 продавач на гроздобер картички преку Интернет, картичките на Дин има над 1,5 милиони спортски картички во инвентар. Едно наплата за испорака - без оглед колку картички - и повеќето нарачки испраќаат ист ден!. Прикажаната слика е вистинското скенирање на картичката што ќе ја добиете. Мора да има за кој било обожавател на Ферис Фејн!. Одлично за секој колекционер на Чикаго Вајт Сокс. Ние сме #1 продавач на гроздобер картички преку Интернет, картичките на Дин има над 1,5 милиони спортски картички во инвентар. Едно наплата за испорака - без оглед колку картички - и повеќето нарачки испраќаат ист ден!. 1954 година Вилсон Франкс Ферис Фајн Чикаго Вајт Сокс (Бејзбол картичка) Фер Вајт Сокс. Картите на Дин е основана во 2001 година од страна на Дин Ханли, колекционерски колекционер на картички и стана водечки онлајн продавач на гроздобер спортски картички и картички што не се спорти. Нашиот инвентар порасна на повеќе од еден милион гроздобер картички и имаме персонал од 14 вработени и канцелариски простор од 5000 квадратни метри во Синсинати, Охајо за да ви понуди брза и лична услуга. Дин исто така има напишано две книги за собирање гроздобер бејзбол картички. Ако ќе ни дадете можност да го заработите вашиот бизнис, ќе ви биде драго што направивте. Ние го гарантираме! SN : B54 W 00 0040.

Карактеристики

Производи во категоријата