.

.

Извршна биро играчка во боја

Извршна биро играчка во боја

DEN 2.67

Износ
Залиха

Прекрасна ставка. Прекрасна ставка. Миксот во боја е полна со боја и наука! Превртете ја мешавината на бојата и гледајте го течниот проток. Двете бои ќе се спуштат и ќе се крцкаат едни со други. Гледајте трета боја се појавуваат бидејќи тие две бои се преклопуваат едни со други, но потоа се раздвојуваат во нивното потекло.

Карактеристики

Производи во категоријата