.

.

0#IM USB3 0 PCI-E 1x до 16x Extender Riser Adapter Adapter SATA-4PIN Power Power

0IM USB3 0 PCI-E 1x до 16x Extender Riser Adapter Adapter SATA-4PIN Power Power

DEN 1068.80

Износ
Залиха

Конекторот PCI-E користи повеќеслоен. А графичката картичка може да се постави по своја волја. Овој продолжен кабел е погоден за употреба кога матичната плоча има слот PCI-E. Црвен слот и сина линија 13. Содржина на пакетот : 1 PC PCI-E крајна матична плоча 1 PC 16 X матична плоча 1 PC USB3. УСБ -должина на кабелот : околу 60 см/1,96 стапки 14. Кога го приклучувате или исклучувате кабелот за продолжување PCI-E. И графичката картичка и конекторот имаат подобар контакт. УСБ -должина на кабелот : околу 60 см/1,96 стапки 14. УСБ -кабелот е мек и стабилен. Слотот се пренесува нагоре за да се олесни жици од 2 U шасијата. Адаптерот картичка има голем интерфејс Molex 4 Pin. Што ја прави графиката. И графичката картичка нема да падне од слотот. Што избегнува горење на жица за време на работата.0 како продолжен кабел. Боја : табла. Овој продолжен кабел е погоден за употреба кога матичната плоча има слот PCI-E. Слот за графичка картичка го усвојува оригиналниот увезен конектор. Напојувањето со електрична енергија може да биде постабилно и побезбедно. Што избегнува горење на жица за време на работата. Со 3x FP цврсти кондензатори. Содржина на пакетот : 1 PC PCI-E крајна матична плоча 1 PC 16 X матична плоча 1 PC USB3. Што може да се поврзе со максимум 3 метри без слабеење на сигналот. Ве молиме, дозволете грешка од 1-3 см. Слотот е опремен со фиксна тока. Намалување на товарот на матичната плоча при поврзување на повеќе графички картички. Што може да се поврзе со максимум 3 метри без слабеење на сигналот. Но тоа нема да влијае на функцијата. Црвен слот и сина линија 13. Напојувањето со електрична енергија може да биде постабилно и побезбедно. Компјутерот мора да биде исклучен и потоа да се вклучи. И графичката картичка нема да падне од слотот.

Карактеристики

Производи во категоријата