.

.

Ширина на x-gree 8mm ширина 33m должина висока температура отпорна на топлина Полиимид капто-n лента кафеава (Nastro во Poliestere Kapto-n Resistente Alle Alte Temperation, Lunghezza 8 mm, largezza 33 m, Resistente al C

Ширина на x-gree 8mm ширина 33m должина висока температура отпорна на топлина Полиимид капто-n лента кафеава (Nastro во Poliestere

DEN 1440.00

Износ
Залиха

Должина на лента : 33 метри/108ft; Ширина на лента : 8мм/0,31 "; опсег на напон : - 1 x nastro kapto_n, colore princemale : marrone. Име на производот : капто_н лента; отпорност на топлина : 280 C (nome prodotto : nastro kapto_n; отпорник ал калоре : 280 ° C. ; Опсег на напон : - : marrone. Име на производот : капто_н лента; отпорност на топлина : 280 C (Nome Prodotto : Nastro kapto_n; Restenza al Calore : 280 ° C. 8mm ширина 33m должина висока температура отпорна на топлина полиимид капто_н лента кафеава кафеава кафеава кафеава кафеава боја на отпорност : ленти за отпорност на топлина се направени од HN филм со HN филм со HN со филм HN со филмот Hn со HN со филмот Hn со Лентите за отпорност на силиконски лепило за лепило имаат висока диелектрична јачина што може да се примени за автомобилски сензор и колектори, изолациони табли за кола, гравирање, кабел за оптички влакна, висока температура во прав и производство на полупроводници, со висока температура, висока температура, ниска температура, ниска температура, ниска електролиза, добра механичка својство, абрација Отпорност, третман на солза на солзи на агенти, јачина на лепење, солза по маскирање на Surface Without, оставајќи трага од опишување во Spanishnastro во Poliestere Kapto_n Resinte Alle Alte Alte Temperation, Lunghezza 8 mm, larghezza 33 m, Residente al Calorelungheza del Nastro : 33 Metiri / 108 piedi; Largezza del nastro : 8 mm / 0,31 ''; Gamma di tensione : -temperatura di funzionamento : -; Paese di produzione : cinamateriale : полиимид; Peso netto : 23g Contenuto della contezione : 1 x nastro kapto_n, Colore Pricengale : Marronenome Prodotto : Nastro kapto_n; Restenza al Calore : 280 ° C.

Карактеристики

Производи во категоријата