.

.

Прекинувач за модел на авиони RC, Прекинувач за модел со голема тежина на тековната моќност на авионите, погодно за употреба за модел на авиони RC Airplane играчки авион и

Прекинувач за модел на авиони RC, Прекинувач за модел со голема тежина на тековната моќност на авионите, погодно за употреба

DEN 1.33

Износ
Залиха

Погодно за употреба, лесен и брз за поврзување. Дизајнирано со машки и женски конектори. Ова е прекинувач со тешки работи со OFF LED и резервна порта за употреба со женски кабел за полнење. Голем струен прекинувач за напојување за модел на авион. Прекинувач со тешки RC прекинувач LED на исклучен прекинувач со XT60 конектор. Погодно за употреба, лесен и брз за поврзување. Дизајнирано со машки и женски конектори. Ова е прекинувач со тешки работи со OFF LED и резервна порта за употреба со женски кабел за полнење. Голем струен прекинувач за напојување за модел на авион. Прекинувач со тешки RC прекинувач LED на исклучен прекинувач со XT60 конектор. Карактеристики : Ова е прекинувач со тешки работи со OFF LED и резервна порта за употреба со женски кабел за полнење. Голем струен прекинувач за напојување за модел на авион. Прекинувач со тешки RC прекинувач LED на исклучен прекинувач со XT60 конектор. Дизајнирано со машки и женски конектори. Погодно за употреба, лесен и брз за поврзување. СПЕЗИФИКАЦИИ : Работен напон : 6 V Работна струја : 12а Отпорност на контакт : 100 MΩ Изолациска отпорност : 100 MΩ Големина : 4,5*1,8*2,5см/1,8*0,7*1.0in Количина : 1 Тежина : 32g (приближно.) Пакет вклучува : 1 x прекинувач.

Карактеристики

Производи во категоријата