.

.

Phonme Relay JR28-93 Electric Theremal Repload Relay 40A 50A 65A 70A 80A 93A Електронски додатоци

Phonme Relay JR28-93 Electric Theremal Repload Relay 40A 50A 65A 70A 80A 93A Електронски додатоци

DEN 596.80

Износ
Залиха

Реле. Способност за анти-мешање, стабилни перформанси. Широко се користи за целата контрола на MCU, индустрискиот сектор, контролата на PLC, паметната контрола на домот. Мала големина/ниска потрошувачка на енергија/висока контактна напон/висока чувствителност. Лесен за инсталирање, водоотпорен дизајн, ефективна дисипација на топлина, без вишок проблем со топлина. Реле. Способност за анти-мешање, стабилни перформанси. Широко се користи за целата контрола на MCU, индустрискиот сектор, контролата на PLC, паметната контрола на домот. Мала големина/ниска потрошувачка на енергија/висока контактна напон/висока чувствителност. Лесен за инсталирање, водоотпорен дизајн, ефективна дисипација на топлина, без вишок проблем со топлина. PHONMERelay Product Name Thermal Overload Relay Model JR28-93/LR2 D33 Thermal Contact 1 NO + 1 NC Thermal Relay Rated Current 30 A-93 A Adjustable Current Range Setting Range23-32 A30 A-40 A37 A-50 A48 A-65 A55 A-70 A63 A-80 A80 A-93 A83-104 A95-120 A110-140 AFrequency 50 /60 Hz вкупна големина 117*72*55мм.

Карактеристики

Производи во категоријата