.

.

Гумен лист, SBR, гума ширина 8 in, гума должина 3 ft, гума дебелина 3/16 in, 70A, лепила за поддршка

Гумен лист, SBR, гума ширина 8 in, гума должина 3 ft, гума дебелина 3/16 in, 70A, лепила за поддршка

DEN 1576.00

Износ
Залиха

Висок квалитет : СБР гума е цврста црна и мазна од двете страни со одлична издржливост и јачина. Овој материјал е дизајниран да се спротивстави на протокот под компресија. Издржливост : Нашиот СБР ќе остане силен во широк спектар на температури и под многу услови. Овој материјал има одлична отпорност на абразија, адхезија на метали и отпорност на влијание. Повеќенаменски : SBR има одлична отпорност на абразија, адхезија на метали и отпорност на влијание. Разновидни апликации : Овој материјал има различни апликации и е многу разноврсен. Може да се користи за запечатување, заштита, абразија, поддржува израмнување, браници, дихтунзи, влошки, итн. Општо се користи за апликации со низок притисок. Заеднички при мијалници и дихтунзи со водовод со низок притисок и во општа намена апликации за запечатување вода и воздух. Лесен за употреба : Овој материјал е лесен за употреба и пресечен доколку е потребно. Висок квалитет : СБР гума е цврста црна и мазна од двете страни со одлична издржливост и јачина. Овој материјал е дизајниран да се спротивстави на протокот под компресија. Издржливост : Нашиот СБР ќе остане силен во широк спектар на температури и под многу услови. Овој материјал има одлична отпорност на абразија, адхезија на метали и отпорност на влијание. Повеќенаменски : SBR има одлична отпорност на абразија, адхезија на метали и отпорност на влијание. Разновидни апликации : Овој материјал има различни апликации и е многу разноврсен. Може да се користи за запечатување, заштита, абразија, поддржува израмнување, браници, дихтунзи, влошки, итн. Општо се користи за апликации со низок притисок. Заеднички при мијалници и дихтунзи со водовод со низок притисок и во општа намена апликации за запечатување вода и воздух. Лесен за употреба : Овој материјал е лесен за употреба и пресечен доколку е потребно. Гумен лист, SBR, ширина на гума 8 во, гума должина 3 стапки, гума дебелина 3/16 во, 70 A, леплива поддршка.

Карактеристики

Производи во категоријата