.

.

Гума ролна, оценка за економија на неопренови, ширина на гума 10 во, гума должина 3 стапки, гума дебелина 3/16 во, 70а, леплива поддршка

Гума ролна, оценка за економија на неопренови, ширина на гума 10 во, гума должина 3 стапки, гума дебелина 3/16 во, 70а, леплива

DEN 2.33

Износ
Залиха

Висок квалитет : Цврст гумен лист од економијата на неопренови. Тој е цврст црна и мазна од обете страни со одлична издржливост и јачина. Оваа економска гума опфаќа широк спектар на апликации. Издржливост : Нашата неопрена ќе остане силна во широк спектар на температури и под многу услови. Повеќенаменски : Нашата високо-одделение неопрена има одлично временски услови, озон, еластичност и отпорност на абразија. Нашиот материјал е синтетички лим за отпорност на маслото. Разновидни апликации : Овој материјал има различни апликации и е многу разноврсен. Може да се користи за запечатување, заштита, абразија, поддржува израмнување, браници, дихтунзи, влошки, итн. Лесен за употреба : Овој материјал е лесен за употреба и намалување доколку е потребно. Висок квалитет : Цврст гумен лист од економијата на неопренови. Тој е цврст црна и мазна од обете страни со одлична издржливост и јачина. Оваа економска гума опфаќа широк спектар на апликации. Издржливост : Нашата неопрена ќе остане силна во широк спектар на температури и под многу услови. Повеќенаменски : Нашата високо-одделение неопрена има одлично временски услови, озон, еластичност и отпорност на абразија. Нашиот материјал е синтетички лим за отпорност на маслото. Разновидни апликации : Овој материјал има различни апликации и е многу разноврсен. Може да се користи за запечатување, заштита, абразија, поддржува израмнување, браници, дихтунзи, влошки, итн. Лесен за употреба : Овој материјал е лесен за употреба и намалување доколку е потребно. Гума ролна, оценка на економија на неопренови, ширина на гума 10 во, гума должина 3 стапки, гума дебелина 3/16 во, 70А, леплива поддршка.

Карактеристики

Производи во категоријата