.

.

Знак на вратата на вратата на канцеларијата на Стобк не вознемирува, ве молиме сочинете ја просторијата потпишете двострана закачалка за закачалка за хотелска усл

Знак на вратата на вратата на канцеларијата на Стобк не вознемирува, ве молиме сочинете ја просторијата потпишете двострана

DEN 143.84

Износ
Залиха

Исчистена изјава : Потписот за закачалка на копчето за врата јасно му кажува на хотелскиот персонал кога треба да спиете и ве молиме, не вознемирувајте или кога е потребно чистење на просторијата. Двојно-едностран дизајн : Знакот за закачалка на вратите има предни и задни страни, со различни обрасци и писма, за да ги задоволи вистинските потреби за употреба. Практично и погодно : знакот за висина на вратата може да се обеси директно на вратата, погоден за хотели, салони за компании и други места. ? Современ стил : Знакот на закачалката на вратата за влезната врата има контрастни бои и едноставен изглед кој е полн со модерен декор. ? Премиум материјал : Двостраниот знак на вратата е изработен од кожен материјал, врвен квалитет и издржлив, зашиен, нераскинлив и отпорен на солза. Исчистена изјава : Потписот за закачалка на копчето за врата јасно му кажува на хотелскиот персонал кога треба да спиете и ве молиме, не вознемирувајте или кога е потребно чистење на просторијата. Двојно-едностран дизајн : Знакот за закачалка на вратите има предни и задни страни, со различни обрасци и писма, за да ги задоволи вистинските потреби за употреба. Практично и погодно : знакот за висина на вратата може да се обеси директно на вратата, погоден за хотели, салони за компании и други места. ? Современ стил : Знакот на закачалката на вратата за влезната врата има контрастни бои и едноставен изглед кој е полн со модерен декор. ? Премиум материјал : Двостраниот знак на вратата е изработен од кожен материјал, врвен квалитет и издржлив, зашиен, нераскинлив и отпорен на солза. Не вознемирувајте, ве молиме сочинете го знакот на двострана закачалка за врата за хотелска услуга дневна соба домашна канцеларија за материјали Карактеристики : црна; Материјал : кожа; Големина : околу 24.00x8.00cm/ 9.43x3.15inches; Потписот за закачалка на вратата јасно му кажува на хотелскиот персонал кога треба да спиете и ве молиме, не вознемирувајте или кога е потребно чистење на просторијата. Знакот за закачалка на вратите има предни и задни страни, со различни обрасци и писма, за да ги задоволи вистинските потреби за употреба. Знакот на вратата може да се обеси директно на вратата, погоден за хотели, салони за компании и други места. Знакот на закачалка за вратата за влезната врата има контрастни бои и едноставен изглед кој е полн со модерен декор. Двостраниот знак на врата е изработен од кожен материјал, врвен квалитет и издржлив, зашиен, нераскинлив и отпорен на солза. Пакет, вклучувајќи знак од 1 x врата ;.

Карактеристики

Производи во категоријата