.

.

Siemens 3RH2140-1ak60 Sie3RH21401AK60 SIE 3RH21401AK60 110V CNCTR штафета, црна

Siemens 3RH2140-1ak60 Sie3RH21401AK60 SIE 3RH21401AK60 110V CNCTR штафета, црна

DEN 595.20

Износ
Залиха

110/120 VAC, 50/60 Hz IEC Контрола Контактор Реле. Големина S00, модуларен дизајн на Сириус. Помошни контакти 4 бр. Зашрафете терминали со заштита од допир безбеден на прстите. Глобална применливост преку различни одобренија, како што се UL, CSA, IEC, CE, CCC, EAC, итн. За работа во инсталации кои се предмет и на значителни варијации во контролниот напон и на високи температури на околината, д. g. Applicationsелезнички апликации под екстремни климатски услови, мелници за тркалање, итн. Исто така, за контролни напони за снабдување со тампон за батерии за подолги времиња на работа доколку не успее полнењето на батеријата. Забелешка : е единствениот овластен продавач на пазарот за овој производ.

Карактеристики

Производи во категоријата