.

.

CGSignLab | „Продажба на двор -носталгија ленти“ винил банер отпорен на ветерна мрежа | 8'x2 '

CGSignLab | „Продажба на двор -носталгија ленти“ винил банер отпорен на ветерна мрежа | 8'x2 '

DEN 897.92

Износ
Залиха

Изграден во САД. Печатено на 9oz. Мрежна винил. Долготрајно избледено отпорно на отворено УВ мастило. Печатен раб до раб-Целосно крварење. Достапно со рабови и громити. Изграден во САД. Печатено на 9oz. Мрежна винил. Долготрајно избледено отпорно на отворено УВ мастило. Печатен раб до раб-Целосно крварење. Достапно со рабови и громити. Трајни, прифатливи транспаренти за мрежи го промовираат вашиот бизнис, настани, производи и услуги каде било, во секое време. Банерите за мрежи се дизајнирани првенствено за употреба на отворено и се специјално дизајнирани за да му овозможат на ветерот да го разнесе знакот за да се минимизира отпорот на ветерот.

Карактеристики

Производи во категоријата