.

.

Lovejoy 68514437334 22905 1-1/8 макара, леано железо, 8,25 оал, 10 ОД

Lovejoy 68514437334 22905 1-1/8 макара, леано железо, 8,25 оал, 10 ОД

DEN 3.00

Износ
Залиха

Двострана подвижна прирабница на пролетта на оптоварена макара. Користете со 3 до 7-1/2 HP дискови. Користете 2926 V појас. Бара лесен комплет за отстранување #030880h. Нема контакт со метал до метал, така што не е потребно подмачкување. Двострана подвижна прирабница на пролетта на оптоварена макара. Користете со 3 до 7-1/2 HP дискови. Користете 2926 V појас. Бара лесен комплет за отстранување #030880h. Нема контакт со метал до метал, така што не е потребно подмачкување. Многу економичен и сигурен метод на промена на брзината. Му овозможува на корисникот да ја најде идеалната брзина без да менува шпедици и ремени. Може да се користи како високо ефикасен затегнувач на ременот без потребни прилагодувања. Нуди форма на „мек почеток“, елиминирање на лизгање на ременот и предвремено абење на погони за ремени со својствени побарувања за почеток на вртежен момент.

Карактеристики

Производи во категоријата