.

.

Фотоелектричен модул за изолација, издржлива 2 канална табла за возач на оптоварувач со висока ефикасност 3,6-30V излез за триод и MOS цевка

Фотоелектричен модул за изолација, издржлива 2 канална табла за возач на оптоварувач со висока ефикасност 3,6-30V излез за триод

DEN 1273.60

Износ
Залиха

Опсег на напон : 2 канален модул за фотоелектрична изолација, напонот на сигналот на возачот е 3,6‑24 V, а опсегот на излезен напон е 3.6‑30 V. Високи перформанси : Силна способност за отпорност на мешање на оптичка изолација, стабилна излезна изведба, со висока ефикасност и добра издржливост. Уреди за возење : Може да вози триоди, цевки од МОС и други уреди за кои е потребен погон со висок напон, а исто така може директно да вози релеи со мала моќност 24 V. Контролен интерфејс : Може да реализира 3,3 V или 5 V контролен интерфејс на ниво на напон од 3.624 V, откако ќе се вклучи контролниот терминал, контролираниот терминал исто така ќе биде вклучен. Капаче на скокач : дали излезниот терминал е излез на високо ниво или влечење на излез може да се реализира преку капачето на скокачот. Опсег на напон : 2 канален модул за фотоелектрична изолација, напонот на сигналот на возачот е 3,6‑24 V, а опсегот на излезен напон е 3.6‑30 V. Високи перформанси : Силна способност за отпорност на мешање на оптичка изолација, стабилна излезна изведба, со висока ефикасност и добра издржливост. Уреди за возење : Може да вози триоди, цевки од МОС и други уреди за кои е потребен погон со висок напон, а исто така може директно да вози релеи со мала моќност 24 V. Контролен интерфејс : Може да реализира 3,3 V или 5 V контролен интерфејс на ниво на напон од 3.624 V, откако ќе се вклучи контролниот терминал, контролираниот терминал исто така ќе биде вклучен. Капаче на скокач : дали излезниот терминал е излез на високо ниво или влечење на излез може да се реализира преку капачето на скокачот. Функција : 1. Опсег на напон : 2 канален модул за фотоелектрична изолација, напонот на сигналот на возачот е 3,6‑24 V, а опсегот на излезен напон е 3.6‑30v.2. Високи перформанси : Силна способност за отпорност на мешање на оптичка изолација, стабилна излезна изведба, со висока ефикасност и добра издржливост.3. Уреди за возење : Може да вози триоди, цевки од МОС и други уреди за кои е потребен погон со висок напон, а исто така може директно да вози релеи со мала моќност 24 V.4. Контролен интерфејс : Може да реализира 3,3 V или 5 V контролен интерфејс на ниво на напон од 3.624 V, откако ќе се вклучи контролниот терминал, контролираниот терминал исто така ќе биде вклучен.5. Капаче од скокач : дали излезниот терминал е излез на високо ниво или излез на влечење може да се реализира преку капакот на скокачот. Спецификација : Тип на ставка : Оптичка изолација модулматеријал : напон на сигнал PCBDriver : 3.6-24 Voutput Опсег на напон : 3.6-30 V (излезната струја зависи На специфичната ситуација, но максимумот не надминува 10m A, вкупниот напон на напојување и струјата се инверзно пропорционално) список на пакети : 1 x фотоелектричен изолација модул : Ако е пулсен сигнал, имајте во предвид дека границата од 817 е под 4k Hz, Ве молиме, не користете го овој модул за контролни сигнали поголеми од 4k Hz, во спротивно нема да работи правилно.

Карактеристики

Item Type:
Optical Isolation Module
Material:
PCB
Driver Signal Voltage:
3.6-24V
Output Voltage Range:
3.6-30V (the output current depends on the specific situation, but the maximum does not exceed 10MA, the total power voltage and current are inversely proportional)
Package List:
1 x Photoelectric Isolation Module:
Note:
If it is a pulse signal, please note that the limit of 817 is below 4KHZ, please do not use this module for control signals greater than 4KHZ, otherwise it will not work properly. :

Производи во категоријата