.

.

TFWADMX Дрвен мост на хрчак, мали животни и качување по скалила активност поставени платформа рампи играчки играчки за глувци џуџести хрчак гербил стаорец шеќер едрил

TFWADMX Дрвен мост на хрчак, мали животни и качување по скалила активност поставени платформа рампи играчки играчки за глувци

DEN 1.67

Износ
Залиха

Играчката за домашни миленици е изработена од безбеден и нетоксичен природен дрвен материјал. Идеално е за хрчак или глувче или се користи како играчка. Играчката за домашни миленици е одлична за игри, забава и спорт. Оваа многу пријатна активност им помага на малите животни да се спротивстават на здодевноста, вознемиреноста и стресот. Педалите се дизајнирани да му помогнат на миленичињата да се искачат. Задебелната основа може да се постави директно во кафезот. Совршената декоративна играчка за домот на хрчак. Големина : 30 см/11,8 во x 20 см/7,87 во x 18 см/7,09 in. Идеално е за хрчак или глувче или се користи како играчка. (Големина : 30 см/11,8 во x 20cm/7,87 во x 18cm/7.09 in). Pressuressелезичен притисок - Играчката за миленичиња е одлична за игри, забава и спорт. Оваа многу пријатна активност им помага на малите животни да се спротивстават на здодевноста, вознемиреноста и стресот. Platform Платформа за интереси - Педалите се дизајнирани да му помогнат на миленичињата да се искачат. Задебелната основа може да се постави директно во кафезот. Subубезно милениче - Играчката за миленичиња е погодна за хрчаци, сириски хрчак, џуџести хрчаци, Гербил и други мали глодари. ✔Quick Инсталација-Вградена завртка и орев, играчката за скалила за миленичиња може да се инсталира со рака, што е погодно и брзо. Ако имате какви било прашања во врска со квалитетот на производот или логистичката штета, ве молиме контактирајте не. Ние ќе го решиме вашиот проблем што е можно поскоро. ✔ Наприроден материјал-Играчката за миленичиња е изработена од безбеден и нетоксичен природен дрвен материјал. Идеално е за хрчак или глувче или се користи како играчка. (Големина : 30 см/11,8 во x 20cm/7,87 во x 18cm/7.09 in). Pressuressелезичен притисок - Играчката за миленичиња е одлична за игри, забава и спорт. Оваа многу пријатна активност им помага на малите животни да се спротивстават на здодевноста, вознемиреноста и стресот. Platform Платформа за интереси - Педалите се дизајнирани да му помогнат на миленичињата да се искачат. Задебелната основа може да се постави директно во кафезот. Subубезно милениче - Играчката за миленичиња е погодна за хрчаци, сириски хрчак, џуџести хрчаци, Гербил и други мали глодари. ✔Quick Инсталација-Вградена завртка и орев, играчката за скалила за миленичиња може да се инсталира со рака, што е погодно и брзо. Ако имате какви било прашања во врска со квалитетот на производот или логистичката штета, ве молиме контактирајте не. Ние ќе го решиме вашиот проблем што е можно поскоро.

Карактеристики

Производи во категоријата