.

.

MSD 3321 дистрибутер подигање и терминал,

MSD 3321 дистрибутер подигање и терминал,

DEN 134.24

Износ
Залиха

Наменето за долговечност. Максимална заштита од загуба на искра. Заклучување на двојни терминали на крим. Наменето за долговечност. Максимална заштита од загуба на искра. Заклучување на двојни терминали на крим. MSD чизмите се дизајнирани со долговечност во умот. Секој багажник обезбедува одлична отпорност на топлина, како и максимална заштита од загуба на искра.

Карактеристики

Производи во категоријата