.

.

Ebuygb магнетна суво избришување и комбо -плута комбо за кујна и канцеларија

Ebuygb магнетна суво избришување и комбо -плута комбо за кујна и канцеларија

DEN 0.67

Износ
Залиха

Сплит меморандум. Сува е избришана табла и огласна табла со горниот слој на плута. Во црна пластична рамка со висечка јамка. Вклучува три магнети, три иглички и пенкало за маркер со бришач. Димензии : 28 x 21,5 x 1,5 см. Сплит меморандум. Сува е избришана табла и огласна табла со горниот слој на плута. Во црна пластична рамка со висечка јамка. Вклучува три магнети, три иглички и пенкало за маркер со бришач. Димензии : 28 x 21,5 x 1,5 см. Табла и билтен на табла со горниот слој на плута. Во пластична рамка со висечка јамка. Вклучува три магнети, три иглички и пенкало за маркер со бришач.

Карактеристики

Производи во категоријата