.

.

Точност Хо Скала Комплет 45' Автопат Камион/Интермодална Приколка-Неукрасен Зелен

Точност Хо Скала Комплет 45' Автопат Камион/Интермодална Приколка-Неукрасен Зелен

DEN 2.67

Износ
Залиха

Комплетите за лесно градење на точност се совршени за почетник или напреден модел. Неукрасените комплети може да вклучуваат делови обликувани во различни бои, а пластичните бои може или не можат да одговараат на сликите и многумина се менуваат со текот на времето. Потребно е склопување.

Карактеристики

Производи во категоријата