.

.

R1G250-RA05-12 48V 105W 2400RPM вентилатор за ладење

R1G250-RA05-12 48V 105W 2400RPM вентилатор за ладење

DEN 1104.00

Износ
Залиха

Модел : R1 G250-RA05-12. Напон : 48 V, моќност : 105 W. Брзина на ротирање : 2400rpm. R1 G250-RA05-12 48 V 105 W 2400 RPM вентилатор за ладење. Производот е тестиран пред да ја напушти фабриката. Ако има проблем со производот, можете да контактирате со нас што е можно поскоро. Ние ќе разговараме за решението заедно и ќе се обидеме да се потрудиме да обезбедиме висококвалитетна услуга. Ве молиме, обрнете внимание на моделот на производи при купување на производ и избегнувајте да купувате погрешен модел за да предизвикате да работите проблеми. Модел : R1 G250-RA05-12. Напон : 48 V, моќност : 105 W. Брзина на ротирање : 2400rpm. R1 G250-RA05-12 48 V 105 W 2400 RPM вентилатор за ладење. Производот е тестиран пред да ја напушти фабриката. Ако има проблем со производот, можете да контактирате со нас што е можно поскоро. Ние ќе разговараме за решението заедно и ќе се обидеме да се потрудиме да обезбедиме висококвалитетна услуга. Ве молиме, обрнете внимание на моделот на производи при купување на производ и избегнувајте да купувате погрешен модел за да предизвикате да работите проблеми. Модел : R1 G250-RA05-12 Напон : 48 V моќност : 105 W Брзина на ротирање : 2400rpm.

Карактеристики

Производи во категоријата