.

.

3М dbi-sala ez-стоп лак блиц веб-јамка апсорбирајќи ја лентата 1246305, 1 EA

3М dbi-sala ez-стоп лак блиц веб-јамка апсорбирајќи ја лентата 1246305, 1 EA

DEN 2.67

Износ
Залиха

Arc Flash и топла работа оценета. 6 стапки (1,8м) единечна нога. Екстремно компактен и лесен. Абсорбер на енергијата со меки пакувања номекс/кевлар. Номекс/Кевлар со влакна отпорен на пожар. Arc Flash и топла работа оценета. 6 стапки (1,8м) единечна нога. Екстремно компактен и лесен. Абсорбер на енергијата со меки пакувања номекс/кевлар. Номекс/Кевлар со влакна отпорен на пожар. EZ Stop Shock Absorbing Lanyards комбинира збир на први напредоци во индустријата, со популарни карактеристики што ги прават работници во индустријата. Денешното ЕЗ Стоп претставува кулминација на децении дизајн, истражување, производство знаат како и на перформансите на работата. Ез Стоп Лејндерите се толку тешки како и момците што ги користат. Тие имаат најмал и најлесниот амортизер во светот, репелант на вода и отпорна на абразија и квалитетот на градење што не е втор за ништо. Покрај тоа, нашите ексклузивни материјали за управување со енергијата на Vectran обезбедуваат втора на ниту една абразија, сечење и хемиска отпорност и ефикасна апсорпција на шок. Доколку се појави пад, ланјард и уникатен систем за апсорпција на енергија ќе го активираат запирање на падот и ќе ги намалат силите наметнати на корисникот на безбедно ниво. Нашите патентирани куки за заклучување на самостојно заклучување, кои се широко признати во индустријата за нивно работење во врска со корисниците и се претпочитани од безбедносните професионалци и работниците. Поточно дизајниран да ви овозможи да ја отворите и поврзете куката без да ги добиете палецот или прстите на патот дури и со нараквици.

Карактеристики

Производи во категоријата