.

.

Диверзифициран организатор на спектар и држач за капаци, складирање на кујна, се вклопува над вратата на кабинетот, Организаторот на капакот на садот за готвење и п

Диверзифициран организатор на спектар и држач за капаци, складирање на кујна, се вклопува над вратата на кабинетот, Организаторот

DEN 370.56

Износ
Залиха

За да се исчисти, избришете со влажна крпа и суво крпа. За да се исчисти, избришете со влажна крпа и пешкир суво. Цврстиот дизајн може да има и шминка, лекови, сунѓери, бомби за бања, свеќи или предмети за лична нега кога се користат во бањата. Димензиите бараат минимум 5. Организирајте капаци за еднократно контејнери заедно за да направите подготвување за оброк и ручек за пакување на ветре, и чувајте капаци за садови и тави во вратата од кабинетот за да ги задржите на дофат додека готвите вечера. Користете мртов простор : Користете отворен простор во рамките на орманите за складирање! Чувајте капаци за тенџере, контејнери за еднократно користење, материјали за чистење, мијалници, капаци на контејнери, крпи за раце и повеќе во внатрешноста на вашите кујнски ормани. Три нивоа на простор за складирање : Три вертикални корпи обезбедуваат дека можете силно да чувате различни предмети. Држете капаци до 10 "во дијаметар. Чувајте табли за сечење, додатоци за печење и повеќе во овој организатор на кујната за уредни плакари. 25 "дозвола во внатрешноста на кабинетот за да се избегне удирање полици. Совршен за станови, домови за изнајмување или РВ. Кабинетот мора да биде широк најмалку 13". Ставете ги капаците за контејнери за еднократна употреба, капаците за тенџере, табли за сечење и повеќе во корпите за да го минимизираат нередот на кабинетот. Подложните држачи се лизгаат лесно над вратите на кабинетите за брза, без инсталација на гужва.Организирајте капаци : Чувајте слични капаци заедно за да се осигурате дека секогаш знаете каде се наоѓа совршеното вклопување. Димензиите бараат минимум 5. Совршени за станови, домови за изнајмување или РВ. Кабинетот мора да биде широк најмалку 13". Чувајте табли за сечење, додатоци за печење и многу повеќе во овој организатор на кујната за уредни ормани. Избегнувајте инсталација : Додадете дополнително складирање без целиот хардвер. Организирајте ги капаците за контејнери за еднократно заедно за да го направите оброкот подготвен и Ручек за пакување ветре и чувајте ги капаците за садови и тави во вратата од кабинетот за да ги задржите на дофат на дофат додека готвите вечера. Има капаци до 10 "во дијаметар.

Карактеристики

Производи во категоријата