.

.

BASNI 1PCS МЕ-8108 Ограничување Прекинувач Ротациони Прилагодливи Ролери Мини Граница Прекинувачи TZ-8108 AC250V 5A НЕ NC 8108 8104

BASNI 1PCS МЕ-8108 Ограничување Прекинувач Ротациони Прилагодливи Ролери Мини Граница Прекинувачи TZ-8108 AC250V 5A НЕ NC 8108

DEN 1.33

Износ
Залиха

Индустриски Прекинувачи / Прекинувачи. Индустриски Прекинувачи / Прекинувачи За Вклучување1.Опис : граничен прекинувач, компактен дизајн, долг механички век на траење. Лесно ожичување со целосно отворени терминали.Висока прецизност ,висока сигурност отпорна На Прашина ,водоотпорна, конструкција отпорна на масло (ip64) тип На Двојно коло.5а оптоварување струја Силно тело со комбинација на засилени пластични и алуминиумски компоненти За Леење. Изградете основен прекинувач со механизам за двојна пружина. 2.Карактеристики : брзина На Работа 0,5 мм-50см/сек Работна Фреквенција Механичка : 120 операции/минута, Електрична : 30 операции/минута Отпорност на Контакт 25м макс. (почетна вредност) отпорност На Изолација 100 мин. (на 500 VDC) Диелектрична јачина 1000 VAC, 50/60 HZ за 1 минута помеѓу терминалите со ист поларитет 1500 VAC, 50/60 HZ за 1 минута помеѓу тековните и не-тековните метални делови 1500 VAC, 50/60 HZ за 1 минута помеѓу секој терминал и земјата вибрации 10-55 HZ,1,5 mm двоен Амплитуден Шок механички ИЗДРЖЛИВ : 1, 000М/Сек2 (ОКОЛУ 100ГР) ДЕФЕКТ : 300М/сек2 (околу 30гр) температура на околината -5°C ДО +65°C ВЛАЖНОСТ

Карактеристики

Производи во категоријата