.

.

Книпекс 1685125сба Кабел Стриптизети, 5 Инчи

Книпекс 1685125сба Кабел Стриптизети, 5 Инчи

DEN 1321.60

Износ
Залиха

За демонтирање и соголување на сите вообичаени тркалезни и влажни кабли за инсталација помеѓу 8,0-13,0 мм диа.(на пр. 3 х 1,5 мм2 до 5 х 2,5 мм2). За употреба во канали и дистрибутивни кутии. Се одликува со пружина за отворање, рачка за заклучување и уред за соголување за пресеци 0.2 - 0.3 - 0.8 - 1.5 - 2.5 - 4.0 мм2. Со дополнително сечило за надолжни парчиња и телескопско сечило внатре. Домување : пластика, фиберглас-засилен. Сечилото и пластичните челусти за стегање лесно се заменуваат. За демонтирање и соголување на сите вообичаени тркалезни и влажни кабли за инсталација помеѓу 8,0-13,0 мм диа.(на пр. 3 х 1,5 мм2 до 5 х 2,5 мм2). За употреба во канали и дистрибутивни кутии. Се одликува со пружина за отворање, рачка за заклучување и уред за соголување за пресеци 0.2 - 0.3 - 0.8 - 1.5 - 2.5 - 4.0 мм2. Со дополнително сечило за надолжни парчиња и телескопско сечило внатре. Домување : пластика, фиберглас-засилен. Сечилото и пластичните челусти за стегање лесно се заменуваат. Од Производителот алатка дизајнирана имајќи ја предвид вашата рака. Уште поголема моќ за полесно работење! КВАЛИТЕТ НА КНИПЕКС-инженер и произведен Во Германија. Оваа стриптизета е совршена за демонтирање и соголување на сите вообичаени тркалезни и влажни кабли за инсталација помеѓу 8,0-13,0 мм диа.(на пр. 3 х 1,5 мм2 до 5 х 2,5 мм2) и за употреба во канали и дистрибутивни кутии. Се одликува со пружина за отворање, рачка за заклучување и уред за соголување за пресеци 0.2 - 0.3 - 0.8 - 1.5 - 2.5 - 4.0 мм2 со дополнително сечило за надолжни парчиња и телескопско сечило внатре. КНИПЕКС е специјализиран за развој и производство на висококвалитетни клешти и е водечки Европски производител на овие производи. Се започна уште во 1882 година Кога Ц.Густав Пуч постави своја фалсификувана продавница во Кроненберг (сега предградие на Вупертал). Ние сме независна семејна компанија од четврта генерација. КНИПЕКС го концентрира нашето знаење и експертиза на клешти. Ова е единствениот начин да го оправдаме нашето тврдење дека сме најдобриот снабдувач во однос на квалитетот, иновативноста и ефикасноста. Нашиот успех го обезбедуваат 800 квалификувани вработени и најголемо значење придаваме на нивната основна и напредна обука.

Карактеристики

Производи во категоријата