.

.

ГЕПП робот џогер Робот Правосмукалка Чистење И Влажно Бришење Подови Тепих Апарати За Суво И Влажно Чистење Вакуумско Домаќинство

ГЕПП робот џогер Робот Правосмукалка Чистење И Влажно Бришење Подови Тепих Апарати За Суво И Влажно Чистење Вакуумско Домаќинство

DEN 1.67

Износ
Залиха

Интелигентно враќање чистење на џогерот, сушење на топол воздух, давајќи ви поздраво и почисто чистење. Користи перцепција во реално време и роботика преку навигација со две линии. ✌Повеќе пречки можат точно да се идентификуваат. ✌Минимизирајте судири или заплеткувања и олеснете го вашето автоматско чистење. ✌Силното вшмукување лесно може да ја цица нечистотијата и прашината на косата од длабокиот под. Интелигентно враќање чистење на џогерот, сушење на топол воздух, давајќи ви поздраво и почисто чистење. Користи перцепција во реално време и роботика преку навигација со две линии. ✌Повеќе пречки можат точно да се идентификуваат. ✌Минимизирајте судири или заплеткувања и олеснете го вашето автоматско чистење. ✌Силното вшмукување лесно може да ја цица нечистотијата и прашината на косата од длабокиот под. Чистачот функционира убедливо, цицање и влечење интегриран машински чистач стил интелигентен робот.

Карактеристики

Производи во категоријата