.

.

2 Пара Мраз Влечење Шипки, Универзална Нелизгачка Шила, 8 Челични Грчеви Ледени Чевли, Издржливи Ледени Шноли За Чевли

2 Пара Мраз Влечење Шипки, Универзална Нелизгачка Шила, 8 Челични Грчеви Ледени Чевли, Издржливи Ледени Шноли За Чевли

DEN 3.33

Износ
Залиха

Овие скокови за држење работат добро дури и под -45°C што нема да се искине или прицврсти, обезбедувајќи долготрајна удобност и издржливост. Достапно за поголемиот дел од чевлите,како што се подигање за качување,висока пета,рамни чевли и така натаму. Потрајни челични грчеви.Вкупно 8 заби столпчиња грчеви кои ќе ви помогнат да одржувате рамнотежа кога одите. Обезбедување на ефикасна заштита дури и при ниска температура. Изработен од ТПЕ материјал, мек Л(11х5, 1х0, 1инч) за (10-13)/Мажи (8-11).Универзални држачи за чевли за мраз за жени и мажи за Пешачење, Пешачење, Качување, Риболов и спортување. Силен Челик 8 Столпчиња Грчеви Овие 8 заби грчеви шила за држење се цврсти и преносливи.Челикот е цврст и тврд, што може да ви обезбеди ефикасна заштита дури и при ниска температура, ви овозможува брзо и стабилно одење по снег и мраз. Нашироко Користен Нашите држачи за чевли за мраз работат добро дури и под -45°C што нема да се искине или прицврсти, обезбедувајќи долготрајна удобност и издржливост. Овие шила за држење мраз се погодни за работник на отворено, деловни луѓе, тинејџери, возрасни, старешини, секој што сака дополнителна безбедност на стабилноста кога оди по ледени патишта, ледена патека, лизгав пат и каллив пат. Лесно За Носењеовие влечни шноли за одење се погодни за употреба.Треба само да го лизнете предниот дел на чевлите до држачите за мраз и да ги истегнете држачите до петицата на чевелот, а потоа да ја прилагодите големината според вашите потреби. Кога не ви требаат овие рачки за чевли за снег, само соблечете ги од чевлите. Доказ За лизгање Л(11х5, 1х0, 1инч) за (10-13) / Мажи (8-11).Универзални држачи за чевли за мраз за жени и мажи за Пешачење, Пешачење, Качување, Риболов и спортување. Силен Челик 8 Столпчиња Грчеви Овие 8 заби грчеви шила за држење се цврсти и преносливи.Челикот е цврст и тврд, што може да ви обезбеди ефикасна заштита дури и при ниска температура, ви овозможува брзо и стабилно одење по снег и мраз. Нашироко Користен Нашите држачи за чевли за мраз работат добро дури и под -45°C што нема да се искине или прицврсти, обезбедувајќи долготрајна удобност и издржливост. Овие шила за држење мраз се погодни за работник на отворено, деловни луѓе, тинејџери, возрасни, старешини, секој што сака дополнителна безбедност на стабилноста кога оди по ледени патишта, ледена патека, лизгав пат и каллив пат. Лесно За Носењеовие влечни шноли за одење се погодни за употреба.Треба само да го лизнете предниот дел на чевлите до држачите за мраз и да ги истегнете држачите до петицата на чевелот, а потоа да ја прилагодите големината според вашите потреби. Кога не ви требаат овие рачки за чевли за снег, само соблечете ги од чевлите.

Карактеристики

Производи во категоријата