.

.

Eyевац ПРО Вакуум Без Допир - 1400 Вати Професионален Вакуум Со Активни Инфрацрвени Сензори, Филтрација Со Висока Ефикасност, Канистер Без Вреќи

Eyевац ПРО Вакуум Без Допир - 1400 Вати Професионален Вакуум Со Активни Инфрацрвени Сензори, Филтрација Со Висока Ефикасност,

DEN 1.67

Износ
Залиха

БРЗ И МОЌЕН : вакуумот од 1400 вати веднаш отстранува 100% прашина, влакна и остатоци. ПРАКТИЧНО : секогаш вклучени и секогаш подготвени инфрацрвените сензори автоматски го активираат Очниот Вакцина. СОВРШЕН ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА : Eye Vac е идеален за комерцијална употреба, вклучувајќи фризерски салони, бутици, гостопримство, кујни и мали бизниси. ФИЛТРИ СО ВИСОКА ЕФИКАСНОСТ : опремени со 2 филтри со висока ефикасност, Окото ги отстранува прашината, нечистотијата и остатоците од воздухот и го враќа чистиот воздух во околината. ОПЕРАЦИЈА БЕЗ ДОПИР : инфрацрвените сензори го откриваат движењето на убедливо и автоматски го активираат Окото, што го олеснува чистењето. БРЗ И МОЌЕН : вакуумот од 1400 вати веднаш отстранува 100% прашина, влакна и остатоци. ПРАКТИЧНО : секогаш вклучени и секогаш подготвени инфрацрвените сензори автоматски го активираат Очниот Вакцина. СОВРШЕН ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА : Eye Vac е идеален за комерцијална употреба, вклучувајќи фризерски салони, бутици, гостопримство, кујни и мали бизниси. ФИЛТРИ СО ВИСОКА ЕФИКАСНОСТ : опремени со 2 филтри со висока ефикасност, Окото ги отстранува прашината, нечистотијата и остатоците од воздухот и го враќа чистиот воздух во околината. ОПЕРАЦИЈА БЕЗ ДОПИР : инфрацрвените сензори го откриваат движењето на убедливо и автоматски го активираат Окото, што го олеснува чистењето. Моделот Eye Vac Pro содржи моќен мотор кој ги вакумира сите форми на коса, нечистотија, прашина или остатоци во својот сад без вреќи. Сензорот на Eye Vac ја користи најновата инфрацрвена технологија за автоматско активирање на вакуумот кога косата, прашината, нечистотијата или остатоците се во близина на влезот.

Карактеристики

Производи во категоријата