.

.

Фадас Персонализирани Сјајни Пенкала Прилагодени Пенкала Со Лого На Име Прилагодено Хемиско Пенкало Рефус Светкаво Смешно Печатени Пенкала За Жени Мажи Средно Цр

Фадас Персонализирани Сјајни Пенкала Прилагодени Пенкала Со Лого На Име Прилагодено Хемиско Пенкало Рефус Светкаво Смешно Печатени

DEN 3.00

Износ
Залиха

?Персонализирани Пенкала Сјај Рефус : ние обезбедуваме 100+/150+/200+/250+ печатење во боја прилагодени светкави пенкала за прилагодување. Можеме да го испечатиме секој текст што го сакате на сопствени пенкала. Ова живописно, блескаво и привлечно метално пенкало ќе биде омилено за секој настан!. ?Персонализирани Пенкала Сјај Рефус : ние обезбедуваме 100+/150+/200+/250+ печатење во боја прилагодени светкави пенкала за прилагодување. Можеме да го испечатиме секој текст што го сакате на сопствени пенкала. Ова живописно, блескаво и привлечно метално пенкало ќе биде омилено за секој настан!. ?Прилагодено Пенкала Сјај Спецификација : Персоналните светкави пенкала со име имаат вкупно 10 бои, секое прилагодено светкаво пенкало е 14,5 см/5,7 инчи, лесно за носење во големина, едно пенкало е опремено со куќиште за пенкало, а повеќе пенкала се опремени со торба со пенкало. ?Одлична Идеја За Подарок : Без разлика дали Станува збор За Дипломирање или Канцеларија, Денот На Мајката, Денот На Таткото, Божиќ, Роденден, Свадба, Денот на Медицинските Сестри и секоја Годишнина, ова прилагодено пенкало за сјај персонализирано прави незаборавен подарок за пенкало. ?Применливи Прилики : можете да користите слатки персонализирани пенкала за жените да пишуваат белешки, писма, дневници и минути за состаноци, погодни за разни прилики како што се брак, канцеларии, деловни настани, дипломирање, роденденски забави итн. ?Персонализирани Пенкала Сјај Рефус : ние обезбедуваме 100+/150+/200+/250+ печатење во боја прилагодени светкави пенкала за прилагодување. Можеме да го испечатиме секој текст што го сакате на сопствени пенкала. Ова живописно, блескаво и привлечно метално пенкало ќе биде омилено за секој настан!. ?Персонализирани Пенкала Сјај Рефус : ние обезбедуваме 100+/150+/200+/250+ печатење во боја прилагодени светкави пенкала за прилагодување. Можеме да го испечатиме секој текст што го сакате на сопствени пенкала. Ова живописно, блескаво и привлечно метално пенкало ќе биде омилено за секој настан!. ?Прилагодено Пенкала Сјај Спецификација : Персоналните светкави пенкала со име имаат вкупно 10 бои, секое прилагодено светкаво пенкало е 14,5 см/5,7 инчи, лесно за носење во големина, едно пенкало е опремено со куќиште за пенкало, а повеќе пенкала се опремени со торба со пенкало. ?Одлична Идеја За Подарок : Без разлика дали Станува збор За Дипломирање или Канцеларија, Денот На Мајката, Денот На Таткото, Божиќ, Роденден, Свадба, Денот на Медицинските Сестри и секоја Годишнина, ова прилагодено пенкало за сјај персонализирано прави незаборавен подарок за пенкало. ?Применливи Прилики : можете да користите слатки персонализирани пенкала за жените да пишуваат белешки, писма, дневници и минути за состаноци, погодни за разни прилики како што се брак, канцеларии, деловни настани, дипломирање, роденденски забави итн.

Карактеристики

Personalized glitter pens with name have 10 colors in total, each customized glitter pens is 14.5 cm/5.7 inches, easy to carry in size, a single pen is equipped with a pen case, and multiple pens are equipped with a felt pen bag. :

Производи во категоријата