.

.

КОНГ Елмер Слон Пријатни Куче Играчка, Мали

КОНГ Елмер Слон Пријатни Куче Играчка, Мали

DEN 3.33

Износ
Залиха

Минимално полнење за минимален хаос. Дополнителен слој материјал за зголемување на јачината. Крцкајте за да помогнете во примамувањето на играта. Не за џвакање сесии. Достапно во две големини : С И М. Минимално полнење за минимален хаос. Дополнителен слој материјал за зголемување на јачината. Крцкајте за да помогнете во примамувањето на играта. Не за џвакање сесии. Достапно во две големини : С И М.

Карактеристики

Производи во категоријата