.

.

АББ АЦ800-У31-0060-5/21314756 60 HP УЛТРА НИСКО-ХАРМОНИЧЕН ПОГОН ЗА НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА

АББ АЦ800-У31-0060-5/21314756 60 HP УЛТРА НИСКО-ХАРМОНИЧЕН ПОГОН ЗА НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА

DEN 1126.40

Износ
Залиха

УЛТРА НИСКО-ХАРМОНИЧЕН ПОГОН СО 60 КС ЗА КОНТРОЛИРАЊЕ НА МОТОРОТ СО НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА. 60 КС УЛТРА НИСКО-ХАРМОНИЧЕН ПОГОН ЗА КОНТРОЛИРАЊЕ НА НАИЗМЕНИЧЕН МОТОР, ВОЛТИ : 380-480(500), ХЕРЦИ : 48-63ХЗ, ФАЗА : 3, ЗАСИЛУВАЧИ : 78, МОНТИРАН НА ЅИД,ПРОТОК НА ВОЗДУХ FT/MIN 206, ДИСИПАЦИЈА НА ТОПЛИНА BTU/HR : 5980, ГОЛЕМИНА НА РАМКА : R5, ЗАТЕМНУВАЊЕ : 30"H X 10-1/4" X 15"D, ПОТЕКЛО : ESTОНИЈА, (производот вклучува : (1)УЛТРА НИЗОК ХАРМОНИЧЕН ПОГОН, (1)ПОДЛОГА ЗА КЛУЧЕВИ И (1)КУТИЈА ЗА КАНАЛИ).

Карактеристики

Производи во категоријата