.

.

1827 П Биста Половина Квадратна База 2 Несертифициран АУ

1827 П Биста Половина Квадратна База 2 Несертифициран АУ

DEN 0.67

Износ
Залиха

Фотографиите се од вистинската монета на располагање. ШИФРА : 6144. ЛК. АУ. 306. Повеќето П монети немаат ознака нане на монетата. П во насловот само значи дека локацијата на нане беше Филаделфија, како што налага . 1827 Биста Половина Долар Плоштад База 2 О Несертифициран #306.

Карактеристики

Производи во категоријата