.

.

Генерички замена далечински управувач за Бурли Вардли 176R-SS-BL 176R-BR-BL-BLE Електричен камин инфрацрвен вселенски грејач на кварц

Генерички замена далечински управувач за Бурли Вардли 176R-SS-BL 176R-BR-BL-BLE Електричен камин инфрацрвен вселенски грејач

DEN 2.67

Износ
Залиха

Потребна е една батерија CR2025. Проверете пред испорака, враќање без проблеми, 90 дена гаранција за квалитет, безусловно наплата. Не е потребно програмирање. Пакетот содржи : 1 само далечински управувач, батериите и упатствата се исклучени. Многу лесно да го замените вашиот оригинален далечински управувач. Потребна е една батерија CR2025. Проверете пред испорака, враќање без проблеми, 90 дена гаранција за квалитет, безусловно наплата. Не е потребно програмирање. Пакетот содржи : 1 само далечински управувач, батериите и упатствата се исклучени. Многу лесно да го замените вашиот оригинален далечински управувач. Далечинскиот управувач е пред-програмиран далечински управувач и ќе работи веднаш откако ќе вметнете нови батерии. Што е во пакетот : 1 x далечински управувач, нема батерија и упатства вклучени штом ќе работат веднаш штом ќе се вметнат сосема нови батерии.

Карактеристики

Производи во категоријата