.

.

Сандвик Коромант Цврст Карбид Индексирачки Мелење Алатка, 90 Степен Внесување Агол, 3 Флејти

Сандвик Коромант Цврст Карбид Индексирачки Мелење Алатка, 90 Степен Внесување Агол, 3 Флејти

DEN 1.67

Износ
Залиха

Разменлив систем за глава за поголема флексибилност и подобра продуктивност плус пониски трошоци за алат и залихи. Силниот интерфејс за глава/стебло за сечење обезбедува висока јачина за грубост и висока цврстина за завршна обработка. Неговата поголема вкочанетост и помалото отклонување овозможуваат обработка на долги настрешници и длабоки џебови. Исто така, дава поголема точност во завршните операции.

Карактеристики

Производи во категоријата