.

.

Лалхавели Ѕид Украси Африкански Ѕид Маска 20 Инчи

Лалхавели Ѕид Украси Африкански Ѕид Маска 20 Инчи

DEN 635.20

Износ
Залиха

Африканска дрвена рачна врежана и обоена ѕидна висечка маска. Рачно издлабени од одржливи извори на дрво. Дрвени Ѕид Виси Декор Скулптура. Големина : 20 Инчи. Материјал : Дрво. Африканска дрвена рачна врежана и обоена ѕидна висечка маска. Рачно издлабени од одржливи извори на дрво. Дрвени Ѕид Виси Декор Скулптура. Големина : 20 Инчи. Материјал : Дрво. Оваа маска е брилијантно рачно изработена и детална од дрво, видете ги прекрасните детали направени од мајсторите занаетчии. Оваа прекрасно детална дрвена тики маска е единствена креација. Создаваме, собираме и увезуваме колективна уметност повеќе од 10 години. Ви ја пренесуваме најдобрата изработена уметност со најдобар квалитет и цена.Купувачите се одговорни за сите царински и увозни даноци што можат да важат. Продавачите не се одговорни за одложувања поради царината.

Карактеристики

Производи во категоријата