.

.

КИКЕР 46Л7Т84 8 700 Вати Л7т Автомобил Сабвуфер, Соло-Барик Под Л7Т84 ДВЦ 4-Ом

КИКЕР 46Л7Т84 8 700 Вати Л7т Автомобил Сабвуфер, Соло-Барик Под Л7Т84 ДВЦ 4-Ом

DEN 2559.36

Износ
Залиха

Сабвуферот L7 T 8-инчен Двоен 4-Ом најдобро функционира со запечатено или пренесено куќиште и 350 вати препорачана моќност. Легендарниот Кикер Соло-Баричен плоштад под - во најтенкиот простор досега!. Плоштадот братучед На сабвуферот Компрт, Л7Т лесно се вклопува под вашето седиште или во аголот на багажникот. Под-технологијата На Плоштадот Л7Т НА КИКЕР ви дава до 20% поголема површина на конусот отколку конвенционалната тркалезна под-технологија. Дизајн на врвна плоча од следното ниво, уникатен систем за управување со топлина и нашите конусни шевови со потпис помагаат да ви дадат длабок бас и извонредна сигурност во единствен дизајн што ве воодушевува и ви дава максимален излез!. Сабвуферот L7 T 8-инчен Двоен 4-Ом најдобро функционира со запечатено или пренесено куќиште и 350 вати препорачана моќност. Легендарниот Кикер Соло-Баричен плоштад под - во најтенкиот простор досега!. Плоштадот братучед На сабвуферот Компрт, Л7Т лесно се вклопува под вашето седиште или во аголот на багажникот. Под-технологијата На Плоштадот Л7Т НА КИКЕР ви дава до 20% поголема површина на конусот отколку конвенционалната тркалезна под-технологија. Дизајн на врвна плоча од следното ниво, уникатен систем за управување со топлина и нашите конусни шевови со потпис помагаат да ви дадат длабок бас и извонредна сигурност во единствен дизајн што ве воодушевува и ви дава максимален излез!. Kicker 46 L7 T84 L7 T L7-Тенок 8-Инчен (20cm) Сабвуфер, Двојна Гласовна Калем, 4-Om, 350 Вати квадратниот братучед на Сабвуферот Comp RT, L7 T лесно се вклопува под вашето седиште или во агол од багажникот. Едноставно е-повеќе конусна површина значи повеќе бас! Под-технологијата На Плоштадот Л7Т НА КИКЕР ви дава до 20% поголема површина на конусот отколку конвенционалната тркалезна под-технологија. Акустичните инженери НА КИКЕР работеа трескавично, решени да ја стават најголемата гласовна калем и магнет што некогаш сме ги интегрирале во тенка подлога. Дизајнот на горната плоча од следното ниво, варира во зависност од големината на куќиштето. ** Пристаниште Волумен Исклучени .

Карактеристики

Производи во категоријата