.

.

Магнетен Хидрауличен Прекинувач, Серија, 30 А, 2 Пол, 277 В, 5 ка

Магнетен Хидрауличен Прекинувач, Серија, 30 А, 2 Пол, 277 В, 5 ка

DEN 1.67

Износ
Залиха

Цена За : Секој Производ Спектар : Серија Тековната Рејтинг : 30А Бр. На Столбови : 2 ПОЛ Влезен Напон ВАКЦИНА : 277v Време На Патување : - Прекинувачки Капацитет : 5k A Диелектрична Јачина : 1,5 k V. Цена За : Секој Производ Спектар : Серија Тековната Рејтинг : 30А Бр. На Столбови : 2 ПОЛ Влезен Напон ВАКЦИНА : 277v Време На Патување : - Прекинувачки Капацитет : 5k A Диелектрична Јачина : 1,5 k V. АБ2-А0-03-630-2Д1-Ц -.

Карактеристики

Производи во категоријата