.

.

1/4-20 х 1-1/2 Завртки За Завртки Со Шестоаголна Глава, Надворешен Хексадецимален Погон, Нерѓосувачки Челик 18-8, Целосна Нишка, Светла Завршница, Рамна Точка, Количина 10 с

1/4-20 х 1-1/2 Завртки За Завртки Со Шестоаголна Глава, Надворешен Хексадецимален Погон, Нерѓосувачки Челик 18-8, Целосна Нишка,

DEN 159.84

Износ
Залиха

Хексадецимален болт изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик одделение 18-8 кој нуди едно од највисоките нивоа на корозија и хемиска отпорност и ќе ги издржи сите други достапни стандардни и позлатени сврзувачки елементи. Шестоаголни завртки од нерѓосувачки челик се најчестиот градежен прицврстувач кој има шестоаголна глава што може да се прицврсти со штекер или клуч и да се спои со навртка или друга внатрешно навојна ставка со шема на машински навој од 1-8. Шестоаголните завртки, исто така, се нарекуваат завртки за чешма се целосно навојни со должина од 3 инчи конец што се мери почнувајќи од под главата до крајот на конецот. Завртките од нерѓосувачки челик од брендот прицврстувач имаат висока цврстина на истегнување од 70.000 PSI и ги исполнуваат asmeb14.2.1 спецификации за завртки на кои можете да им верувате дека ќе стојат силни под притисок и ќе ги обезбедат вашите проекти во годините што доаѓаат без барање за скапо одржување. Прицврстете ги ултра нерѓосувачките шестоаголни завртки гарантирано ќе излезат во живо и ќе излезат последни сите други оценки на хардверот кога се изложени на надворешни елементи. Хексадецимален болт изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик одделение 18-8 кој нуди едно од највисоките нивоа на корозија и хемиска отпорност и ќе ги издржи сите други достапни стандардни и позлатени сврзувачки елементи. Шестоаголни завртки од нерѓосувачки челик се најчестиот градежен прицврстувач кој има шестоаголна глава што може да се прицврсти со штекер или клуч и да се спои со навртка или друга внатрешно навојна ставка со шема на машински навој од 1-8. Шестоаголните завртки, исто така, се нарекуваат завртки за чешма се целосно навојни со должина од 3 инчи конец што се мери почнувајќи од под главата до крајот на конецот. Завртките од нерѓосувачки челик од брендот прицврстувач имаат висока цврстина на истегнување од 70.000 PSI и ги исполнуваат asmeb14.2.1 спецификации за завртки на кои можете да им верувате дека ќе стојат силни под притисок и ќе ги обезбедат вашите проекти во годините што доаѓаат без барање за скапо одржување. Прицврстете ги ултра нерѓосувачките шестоаголни завртки гарантирано ќе излезат во живо и ќе излезат последни сите други оценки на хардверот кога се изложени на надворешни елементи. Хексадецимални Завртки За Допир, познати и како шестоаголни Завртки со целосно навој. Овие завртки имаат различни намени за градежништво, земјоделство и автомобилски апликации.

Карактеристики

Производи во категоријата