.

.

Реткоелектричен НОВ ПАР СВЕТЛА ЗА ГЛАВА КОМПАТИБИЛЕН СО КИА СПОРТ 2017 2018 2019 92101-Д9110 92102-Д9110

Реткоелектричен НОВ ПАР СВЕТЛА ЗА ГЛАВА КОМПАТИБИЛЕН СО КИА СПОРТ 2017 2018 2019 92101-Д9110 92102-Д9110

DEN 448.00

Износ
Залиха

Компатибилен СО МАЧКА, ХЈУНДАИ, КИА, Спорт и многу повеќе.. Ве молиме потврдете го вашиот број на дел ОД ОЕМ ОД вашата оригинална единица за да помогнете да се обезбеди монтажа. Заменува : HYUNDAI : 92102-D9110 92102 D9110 92101-D9110 92101 D9110 , PERTSLINK : KI2503198 KI2502198, ОПИС НА СТАВКАТА : ПАР ФАРОВИ, ТИП НА ЕДИНИЦА : HYUNDAI, ПОЗИЦИЈА : ЛЕВА И ДЕСНА СТРАНА, ТИП НА СИЈАЛИЦА : ХАЛОГЕН, СПЕЦИФИКАЦИИ : LED ДНЕВНО СВЕТЛО ЗА ТРЧАЊЕ, ДЕСНО, СТРАНА на патникот : 20-9821-00-1, Лево, ВОЗАЧКА СТРАНА : 20-9822-00-1. Целосна Една Година Гаранција. Компјутер тестиран за постојан Квалитет и ненадмината сигурност. Фарови-Позиција : Двете Страни Сијалица Вклучени : Да Сијалица Тип : Халоген Извор : Резервни. РЕТКОЕЛЕКТРИЧЕН БРЕНД КОМПАТИБИЛЕН СО МАЧКА, ХЈУНДАИ, КИА, Спортагехјундаи : 92102-Д9110 92102Д9110 92101 92101Д9110 ДЕЛОВИ ЛИНК : КИ2503198 КИ2502198ИТЕМ ОПИС : ПАР ФАРОВИ ТИП НА ЕДИНИЦА : ХЈУНДАИПОЗИЦИЈА : ЛЕВО И ДЕСНО ТИП НА СТРАНИЧНА СИЈАЛИЦА : ХАЛОГЕНСПЕЦИФИКАЦИИ : ЛЕД ДНЕВНО Светло За ТРЧАЊЕ, Совозачка Страна : 20-9821-00-1ЛЕВО, ВОЗАЧКА СТРАНА : 20-9822-00-1апликацијакија СПОРТ 2017-2019.

Карактеристики

Производи во категоријата