.

.

Сигел Ва112 Бизнис Картичка Кутија, Јасно, за до 80 Картички

Сигел Ва112 Бизнис Картичка Кутија, Јасно, за до 80 Картички

DEN 3.00

Износ
Залиха

Гаранцијата на производителот не може да се примени. Материјал : акрилик / / Дизајн : јасно. Сигел Бизнис Картичка КУТИЈА VA112 главните карактеристики на прв поглед : Бизнис Картичка Кутија, јасно, за до 80 картички (макс. 3.54 х 2.28 инчи) / / за до 80 картички // Макс. димензии на картичките : 3,54 х 2,28 инчи Материјал : акрилик / / Дизајн : clear Sigel Работен Тек : модерна ефикасностсигел Работниот тек вклучува разноврсна палета на производи, која нуди функционална додадена вредност и е ориентирана кон ефикасна работа. Нашите професионални производи овозможуваат совршени оперативни секвенци во канцеларија, на настани или personal. Така комуникацијата, организацијата и идентификацијата ќе станат полесни и поефикасни. Зеленото сигел-лого се залага за врвен квалитет на производство, првокласна функционалност и потрага по иновации. Ние секогаш сме во потрага по нови организациски решенија за нашите клиенти, така што сите работни процеси може да се организираат на структуриран начин.Сигелф веќе многу години потрошувачите имаат доверба во трговската марка на Сигел. Се залага за се што Го прави сигел посебен : иновации, стил и висококвалитетни производи, кои се произведени со голема имагинација и посебна цел за различните потреби на корисниците.

Карактеристики

Производи во категоријата