.

.

Оригинален E3D собрание на млазницата за брза промена од 0,80мм месинг, боксер

Оригинален E3D собрание на млазницата за брза промена од 0,80мм месинг, боксер

DEN 447.84

Износ
Залиха

Експериментирајте слободно. Со замена на млазницата, можете лесно да експериментирате со големини на млазницата што можеби не сте ги користеле порано. Поставете го вашиот 3Д печатач за ултра-фини или ултра дебели ширина на истиснување во ниеден момент. Печатете големи предмети во помалку време или мали предмети со висока резолуција. Без фрустрација. Секоја млазница за рево е преовладена млазница и топлина во една единица, така што нема опасно затегнување на топло и нема шанси за неправилно склопување. Кажете му збогум на фрустрирачките протекувања на жариште и уживајте во сигурно 3Д печатење! Брза идентификација. Идентификувајте ги големини на млазницата на прв поглед, благодарение на силиконскиот чорап со боја. Плус, секоја млазница Revo ја има својата големина врежана во неа со лесни броеви за читање, така што нема збунувачки маркери за идентификација за да научите! Проширен опсег. Подготвени сме да направиме млазници Rapid Change во која било големина. Во моментов, имаме месинг млазници во 0,15мм, 0,25мм, 0,4 мм, 0,6 мм и 0,8 мм, со многу покомпатибилни млазници што треба да ги следат подоцна. Отпорни на абење и варијанти со висок проток веќе се на нашиот патоказ и ќе следат со текот на времето. Забележете : - Млазлите Revo не се компатибилни со Heaterblocks во стилот на V6 - можеби ќе треба да го прилагодите вашиот Z Offset при промена на млазниците.

Карактеристики

Производи во категоријата