.

.

Замена на копчето за насочување на копчето Deal4Go Пластична Д-подлога за копчињата за насока на насоки на контролорот Xbox One S X

Замена на копчето за насочување на копчето Deal4Go Пластична Д-подлога за копчињата за насока на насоки на контролорот Xbox

DEN 190.24

Износ
Залиха

Нова и оригинална од фабриката Xbox One OEM што никогаш не била користена. Компатибилен со контролорите Xbox One/Xbox One S/Xbox One X. (Не е соодветно за контролорот на Xbox Elite). Бараат техничко внатрешно вклопување, мора да се отвори контролорот за инсталирање. Оваа Д-рампа ќе се вклопи за контролорите Xbox One без никаква модификација, идеална за замена на копчето за стрелка на предупредување или оштетена насока. Секоја нарачка доаѓа со : 1 X D-RAD-копче за насочување (Gold Night Ops Camo Special Edition, пластика), доволно за еден контролер. Нова и оригинална од фабриката Xbox One OEM што никогаш не била користена. Компатибилен со контролорите Xbox One/Xbox One S/Xbox One X. (Не е соодветно за контролорот на Xbox Elite). Бараат техничко внатрешно вклопување, мора да се отвори контролорот за инсталирање. Оваа Д-рампа ќе се вклопи за контролорите Xbox One без никаква модификација, идеална за замена на копчето за стрелка на предупредување или оштетена насока. Секоја нарачка доаѓа со : 1 X D-RAD-копче за насочување (Gold Night Ops Camo Special Edition, пластика), доволно за еден контролер. Персонализирајте го вашиот контролер со ова насочено копче за контрола на D-подлогата за XB0 X едно. Оваа замена на копчето Д-рампа ќе одговара за XB0 X Еден контролер без никаква модификација, идеален за замена на копчето за предупредување или оштетено насочување. Needе ви треба безбедносен шрафцигер Torx T8 & T6 за да се инсталира (не е вклучен). Референтен список на компатибилен со контролорите : - - XB0 X Еден контролер - - XB0 X One S Controller - - XB0 X One X Контролер Што е во копчето за насочување на полето 1x D -PAD (Gold Night Ops Camo Special Edition, пластика).

Карактеристики

Производи во категоријата