.

.

Ленокс 10F73 - Контактор 1 пол 25 засилувач

Ленокс 10F73 - Контактор 1 пол 25 засилувач

DEN 800.00

Износ
Залиха

Оригинален дел од Ленокс ОЕМ. 10 F73 - Контактор 1 пол 25 засилувач. Изворот на производителот може да варира. Надоместоците за рестартирање може да аплицираат за поврат. Оригинален дел од Ленокс ОЕМ. 10 F73 - Контактор 1 пол 25 засилувач. Изворот на производителот може да варира. Надоместоците за рестартирање може да аплицираат за поврат. Lennox 10 F73 Contactor SPST 24 V 25 AMPS Заменува 95 M55, 20 F72, 46 F40, 84 K73, 65 C69, 65 C6901, 72 L10, 72 L1001, 52 M48, 52 M4801, 20394901, 95 M5501.

Карактеристики

Производи во категоријата